Kaikki uutiset

Julkaistu: 02.12.19

Kettukin valtakunnallinen taiteilijamatrikkeli on nyt avattu

Valtakunnallisen erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden taiteilijamatrikkelin merkitys on yhdenvertaisuuden edistämisessä taiteen kentällä. Tietokannan avulla esimerkiksi kuraattorit, museot, rahoittajatahot, galleristit ja yleisö voivat löytää eri puolilla Suomea asuvia erityistä tukea tarvitsevia taiteilijoita ja heidän taidettaan.

Kettukin taiteilijamatrikkelin tavoitteena on lisätä mahdollisuuksia tulla nähdyksi taiteilijana. Myös kasvaneeseen kansainväliseen kiinnostukseen voidaan vastata paremmin matrikkelin avulla.

Taiteilijamatrikkelin sivuilta löytyy taiteilijaesittely, teoskuvia, CV ja tietoa siitä mistä voi hankkia taiteilijan teoksia. Matrikkeliin voi hakea seuraavan kerran tammikuussa 2020.

Taiteilijamatrikkelin perustamishankkeen kumppanina on Vertaistaiteilijat-hanke (2018-2020), jonka tavoitteena on edistää erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden työelämäosallisuutta ja tuottaa työvälineitä kohti yhtä ja yhteistä taidemaailmaa. Vertaistaiteilijat-hanketta hallinnoi Aula - työkotien Kannatusyhdistys ry.  Hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuella.

Tutustu matrikkeliin täällä: https://kettukintaiteilijamatrikkeli.fi/

Kaikki uutiset

16.01.20 | Messukylän kirjasto Tampere

SALMIAKKIBAARISSA

14.01.20

Haku Kettukin taiteilijamatrikkeliin on avoinna

08.01.20 | Galleria Laikku Tampere

UHANALAISET

07.01.20

Koulutusinfo Kaarisillassa

07.01.20 | Galleria Kulma, Taidetehdas Porvoo

Pelin henki

Sivu 1 / 55    »