Kaikki uutiset

Julkaistu: 02.12.19

Kettukin valtakunnallinen taiteilijamatrikkeli on nyt avattu

Valtakunnallisen erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden taiteilijamatrikkelin merkitys on yhdenvertaisuuden edistämisessä taiteen kentällä. Tietokannan avulla esimerkiksi kuraattorit, museot, rahoittajatahot, galleristit ja yleisö voivat löytää eri puolilla Suomea asuvia erityistä tukea tarvitsevia taiteilijoita ja heidän taidettaan.

Kettukin taiteilijamatrikkelin tavoitteena on lisätä mahdollisuuksia tulla nähdyksi taiteilijana. Myös kasvaneeseen kansainväliseen kiinnostukseen voidaan vastata paremmin matrikkelin avulla.

Taiteilijamatrikkelin sivuilta löytyy taiteilijaesittely, teoskuvia, CV ja tietoa siitä mistä voi hankkia taiteilijan teoksia. Matrikkeliin voi hakea seuraavan kerran tammikuussa 2020.

Taiteilijamatrikkelin perustamishankkeen kumppanina on Vertaistaiteilijat-hanke (2018-2020), jonka tavoitteena on edistää erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden työelämäosallisuutta ja tuottaa työvälineitä kohti yhtä ja yhteistä taidemaailmaa. Vertaistaiteilijat-hanketta hallinnoi Aula - työkotien Kannatusyhdistys ry.  Hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuella.

Tutustu matrikkeliin täällä: https://kettukintaiteilijamatrikkeli.fi/

Kaikki uutiset

24.06.20 | Galleria Art Kaarisilta

KESÄNÄYTTELY II

28.05.20

Kettukissa henkilöstövaihdoksia

25.05.20

Kettukin vuoden taiteilijahaku avoinna! Valitsijana kuvataiteilija Mika Karhu

18.05.20

Antero Laineen Bussipysäkillä Suomen edustajana YKn kansainvälisessä The Future We Want taidekilpailussa

17.05.20 | Virtuaalinäyttely

Aleksiina Salmi: 22q eläintarhapäivä 2020

Sivu 1 / 58    »