Kaikki uutiset

Julkaistu: 25.03.20

Aulaan avattu oma taidestudio

Aula vakiinnuttaa erityistaidetoiminnan pysyväksi osaksi vammaisten osallisuutta ja työllisyyttä tukevaa päiväaikaista toimintaa. Aula tunnetaan meneillään olevan Vertaistaiteilijat-hankkeen toteuttajana. Vertaistaiteilijat-hankkeessa tehdään erityistä tukea tarvitsevat taiteilijat tunnetuiksi sekä etsitään ja kehitetään heidän työ- ja ansaintamahdollisuuksiaan. Kuvataiteella on siis vahva jalansija Aulassa jo entuudestaan.

Vuoden 2020 alusta lähtien taidetoimintaa on viety askel eteenpäin. Osaksi Aulan palvelutarjontaa perustettiin oma taidestudio Studio Aula. Taidestudio tarjoaa kuvataiteesta kiinnostuneille asiakkaille laadukasta taideohjausta kuvataiteen ammattilaisen luotsaamana. Taideohjaajana aloitti kuvataiteilija (YAMK)-erityisohjaaja Satu Tani, jolla on kokemusta erityisryhmien ohjaamisesta, yhteisötaiteesta, taidenäyttelyiden kuratoimisesta ja erityistaidetoiminnan verkostossa toimimisesta.

Aulan asiakkaat ovat mukana kehittämässä taidestudion toimintaa heti alusta alkaen. Studiossa voi keskittyä omaan kasvuun kuvallisessa ilmaisussa ja kokeilla uusia tekniikoita. Pitkäjännitteinen taidestudiotoiminta voi mahdollistaa oman sisäisen taiteilijan löytämisen. Taidestudiossa tehdään saumatonta yhteistyötä Studio Aulan käsityön taitajien kanssa, mikä avaa aivan uusia luovan tekemisen maailmoja. Aulan jo ennestään vahva käsityömenetelmien ja taidekäsityön osaaminen tukevat osaltaan luovia prosesseja. Lisäksi Studio Aulassa painotetaan yhteisöllisiä taideprojekteja ja tuetaan taidemaailmassa toimimista myös Aulan ulkopuolella.

Yhteyshenkilö:

Satu Tani, satu.tani@aula-tyokoti.fi, p. 044714810

Aula-työkoti
Engelinaukio 5
00150 Helsinki
www.aula-tyokoti.fi

Kaikki uutiset

25.03.20

Aulaan avattu oma taidestudio

24.03.20

Kettukin taiteilijamatrikkelissa jo yli 30 taiteilijaa

18.03.20

Vastaa kyselyihin ja vaikuta!

03.03.20 | Art Kaarisilta, Helsinki

PIIRTÄÄ

24.02.20 | Kulttuurikeskus Poleeni, Pieksämäki

Dumbo Octopus ja sankariklaani

Sivu 1 / 56    »