Kaikki uutiset

Julkaistu: 21.05.18

Vielä ehtii hakea Aino ja Oiva -taidelinjalle Järvenpäähän

Pidetylle Aino ja Oiva -taidelinjalle Järvenpäässä mahtuu vielä muutama uusi opiskelija. Hakeutuminen elokuussa alkavaan koulutukseen tapahtuu kokeilupäivän kautta. Nopsaan toimien kokeiluun voi päästä vielä toukokuun aikana. Sen jälkeen seuraavat kokeilupäivät järjestetään syksyllä, jos paikkoja on vapaana.

Luovilla taidoilla elämänhallintaa

Taideaineet teatterista liikeilmaisuun, kädentaidoista kuvataiteisiin ja musiikin maailmaan tuovat iloa ja rakennuspuita tulevaisuuteen. Opetus on huippuluokkaa, siitä vastaavat kunkin taiteenalan ammattilaiset. Ryhmän tukena toimivat vastuuopettaja ja ryhmänohjaaja. Turvallinen ryhmäytyminen sekä elämänhallinnan ja tunteiden käsittelyn taidot kulkevat punaisena lankana läpi Ainon ja Oivan. Elämisen iloa unohtamatta!

Opetuksen sisältöjä muovataan ja päivitetään vuosittain, joten Ainoon ja Oivaan on ollut palkitsevaa osallistua useana vuotena peräkkäin elämäntilanteen niin salliessa. Opetusta on viitenä päivänä viikossa päiväopetuksena.

Toivomme, että välittäisit tietoa Ainosta ja Oivasta kaikille, joille arvelet laadukkaan opintovuoden olevan hyödyksi ja iloksi. Jos haluat kuulla lisää, soita tai meilaa vastuuopettaja Katja Kaulaselle, p. 040 482 7953, tai palvelupäällikkö Frans Winsténille, p. 040 651 5532. Lisätietoja ja hakemus löytyvät myös netistä, osoitteesta seurakuntaopisto.fi/ainojaoiva

P.S. Olet tervetullut Ainon ja Oivan tämänvuotisen ryhmän koskettavaan, omiin teksteihin perustuvaan Kohtaa mut! -esitykseen ma 28.5.2018 klo 10.30 Järvenpäässä Seurakuntaopiston kampuksella. Ilmoittautumiset ennakkoon: katja.kaulanen@seurakuntaopisto.fi. Esityksen kesto n. 30 min.

Kaikki uutiset

21.05.18

Vielä ehtii hakea Aino ja Oiva -taidelinjalle Järvenpäähän

17.05.18

Kuvataiteen päivänä 10.7. koko Suomi maalaa

14.05.18

Kettuki koordinoi Hämeenlinnan Taiteiden yötä

14.05.18

Kirjoituspyyntö vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille: kerro tarinasi!

02.05.18

Art Kaarisillassa haussa näyttelyaikoja vuodelle 2019

Sivu 1 / 37  >  >>