Haku Kettukin taiteilijamatrikkeliin avoinna 31.1. asti

Kettukin taiteilijamatrikkelin taiteilijoita. Matrikkelihaku on avoinna 31.1 asti.

Haku Kettukin matrikkeliin on avoinna! Valtakunnallinen Kettukin taiteilijamatrikkeli esittelee erityistä tukea tarvitsevia kuvataiteilijoita ja heidän taidettaan suomeksi ja englanniksi. Matrikkelihaku on avoinna kerran vuodessa tammikuussa. Huom. myös vanhojen tietojen päivityspyynnöt voi tehdä nyt.

Tukea tarvitseva taiteilija voi hakea Kettukin taiteilijamatrikkeliin, jos hän on työskennellyt taiteen parissa vähintään kolme vuotta. Taiteellinen työskentely on säännöllistä joka viikko ja työskentely tapahtuu ammatillisella otteella. Ammatillinen ote tarkoittaa, että taiteilijalla on ollut esimerkiksi näyttelyitä, teosmyyntiä tai hän on osallistunut erilaisiin taideprojekteihin.

Kettukin taiteellinen suunnittelutyöryhmä tekee päätökset helmikuun loppuun mennessä.

Hakuohjeet

Lähetä sähköpostitse tai kirjeessä seuraavat tiedot:

  • esittely itsestäsi taiteilijana yhteystietoineen
  • ansioluettelosi
  • omakuva
  • 4-6 teoskuvaa. Muista mainita teostiedot (nimi, koko, vuosi, tekniikka), kuvaajan nimi ja liitä mahdolliset linkit esim. videoihin mukaan. Jos lähetät hakemuksen sähköpostitse, tarkistathan, että teoskuvasi ovat muodossa .jpg ja yhden kuvan koko on mielellään n. 2 megatavua.

Lähetys

Sähköpostitse: toimisto@kettuki.fi

Postitse:

Kettuki ry
Kirjastokatu 1
13100 Hämeenlinna

Samalla, kun haet taiteilijamatrikkeliin, annat luvan siihen, että voimme julkaista matrikkelissa olevia teoskuvia sosiaalisessa mediassa. Tavoitteenamme on kertoa matrikkelista eri tahoille.

Kettukin taiteellinen suunnittelutyöryhmä tekee päätökset helmikuun loppuun mennessä.

Matrikkeliin liittyminen maksaa 20 euroa. Hyväksymisilmoituksen yhteydessä tulee lasku mukana. Matrikkeliin voidaan kutsua Kettukin taiteellisen suunnitteluryhmän päätöksestä, jolloin liittyminen on ilmaista.

Matrikkelisivujen taiteilijalle-osasta löytyy tarkempia ohjeita taiteilijaesittelyn ja ansioluettelon tekemiseen.

Julkaistu: 16.1.2023