Tule jäseneksi

Kettuki ry:n jäsenistöön kuuluu yli 20 yhteisöjäsentä ja kymmeniä henkilöjäseniä ympäri Suomea. Yhdistyksessä toimii taiteilijoiden lisäksi taiteen sekä sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita sekä opiskelijoita ja muita erityistaidetoimintaa toteuttavia ja siitä kiinnostuneita henkilöitä ja yhteisöjä.  Jäsenten tuki on yhdistykselle hyvin tärkeä ja jäsenet ovat mukana mahdollistamassa erityistaidetoiminnan alan tavoitteellista kehittämistä.

Jäsenenä olet automaattisesti mukana tukemassa tärkeää työtä yhdenvertaisen taiteen edistämiseksi. Voit itse valita kuinka paljon haluat osallistua varsinaiseen toimintaan ja olet lämpimästi tervetullut jäseneksi, halusitpa tukea toimintaa maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun tai osallistua yhdistyksen toiminnan kehittämiseen. Jäsenenä saat tukea taidetoimintaasi!

Jäseneksi liittyminen

Haluatko liittyä jäseneksi? Lähetä hakemuksesi osoitteeseen toimisto@kettuki.fi aiheella ”Jäsenhakemus”.  Kerro lyhyesti, miksi haet jäsenyyttä ja liitä mukaan yhteystietosi. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenanomukset kokouksissaan noin kolmen kuukauden välein.

Jäsenmaksut: henkilöjäsen 20 €/vuosi, yhteisöjäsen 50 €/vuosi, tukea tarvitseva taiteilija 0 € ja kannatusjäsen 500 € kuluvalta vuodelta.

henkilöjäsen = yksilöjäsenet
yhteisöjäsen = organisaatiot, yhdistykset ja muut yhteisöt
kannatusjäsen = yksilö tai yhteisö voi halutessaan tukea toimintaa ja maksaa kannatusjäsenmaksun kyseiseltä vuodelta

Lisätiedot:
toimisto@kettuki.fi