OAF taiteilijahaku vuodelle 2024

Hae taiteilijaksi 2024 Outsider Art Festivaleille!
Vuoden 2024 festivaalin haku on avoinna 1.11.-30.11.2023.

Haku on auki kaikille Suomessa asuville outsider-taiteilijoille, jotka työskentelevät kuvataiteen, musiikin, elokuvan, esittävän taiteen tai kirjallisuuden parissa.

Tarkemmat hakuohjeet ja ilmoittautumislomake löytyvät täältä.

Festivaalin taiteilijahaun yhteydessä avautuu myös mahdollisuus hakea tai ehdottaa taiteilijaa OAF:n uuteen taideohjelmaan OAF Akatemiaan! Ulkomailla asuvat tekijät voivat hakea OAF Residenssiohjelmaan.

OAF 2024 taiteellinen työryhmä: Sami Helle, Riikka Hänninen, Felix Lybeck, Henry Saarikko, Anne Naukkarinen, Emmi Vainio, Sanni Purhonen, Aleksis Salusjärvi, Johanna Konttinen, Jaana Miettinen, Jani Leinonen, Silja Pasila, Pekka Elomaa, Panu Palm, Ilona Ahti.

Yhteydenotot taiteilijahakuun liittyen osoitetaan festivaalin tuotantotiimille sähköpostilla info@outsiderartfestival.fi. Taiteellinen työryhmä ei vastaa valintaprosessiin liittyviin kysymyksiin.

Taiteilijahaun hakuinfo järjestetään maanantaina 6.11. ja maanantaina 13.11. etäyhteyden välityksellä. Molempina päivinä klo 13.00-13.30 on suomenkielinen info ja 13.30-14.00 englanninkielinen. Jos haluat osallistua hakuinfoon lähetä sähköpostia osoitteeseen tuomas@pertinvalinta.fi. Toimitamme sinulle Zoom-linkin sähköpostilla ennen tapaamista.

OAF on omaääninen ja monialainen taidefestivaali, joka järjestää näyttelyitä, keikkoja, keskusteluja, työpajoja, residenssejä ja muita taidetapahtumia Helsingissä ja verkossa. OAF antaa taiteilijoille äänen ja vallan määritellä itse mitä outsider-taide on – tai olla määrittelemättä. OAF valtaa tilaa, työllistää ja mahdollistaa uusia kohtaamisia. OAF tuo yhteen marginaalissa toimivat taiteentekijät ja kansainvälisen taideyleisön, kulttuuritoimijat ja -vaikuttajat. Yhdenvertaisesti, yhdessä.

Julkaistu: 2.11.2023