Bridge Over: Kaarisillan ryhmänäyttely

14.02.2023 - 19.03.2023 | Art Kaarisilta, Sanomatalo, 1.krs, Elielinaukio 2, Helsinki | avoinna ti-pe 10-17 la-su 12-16

Näyttelyjuliste, jossa Mikael Alangon maalaama keltainen sukellusvene.

Nimi Bridge Over muistuttaa amerikkalaiskaksikon voimabiisistä ja saa meidät mielessämme jatkamaan lausetta. Tällaisena aikana ja tällaisessa maailmassa, jossa nyt elämme, lause tuntuu hyvin lohdulliselta. 

Myös kuvataiteessa ympäröivä maailma heijastuu voimakkaasti, ja niin sen tuleekin heijastua, sillä mikä olisi parempi ja luontevampi keino ilmaista omia tuntemuksiamme kuin luovuus ja itseilmaisu. 

Tässä näyttelyssä on esillä muutaman paraikaa Kaarisillassa opiskelevan kuin myös jo koulutuksestamme valmistuneen kuvallisen ilmaisun toteuttajan maalauksia ja grafiikkaa. Teokset heijastelevat nuorten taiteilijoiden kokemusmaailmaa, ja vaihtelevat vahvasta ekspressiivisestä ilmaisusta herkkään ja havainnoivaan, hauskaankin. 

Usealle Kaarisillan Musiikkialan sekä Media- ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnoista valmistuneelle koulutusohjelma on ollut juuri se Bridge over, joka on antanut vastauksia ja johdattanut syvemmälle kuvataiteen, visuaalisen osaamisen ja musiikin tekemisen maailmaan. 

Ja eihän alussa mainitussa laulussakaan määritellä millainen silta se on, siinä voi oikein hyvin olla Kaari. 

Think over it. 

Kaarisillan ammatillisten opintojen esittelytilaisuus järjestetään näyttelyn yhteydessä tiistaina 14.2.2023 Art Kaarisilta galleriassa. Opiskelijoita ja opettajia on paikalla klo 12–14. Musiikkiopiskelijat esiintyvät ja kuvataideopiskelijat piirtävät halukkaista muotokuvia.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja kyselemään opinnoista!

Julkaistu: 16.2.2023