Läheisyyden sydän - Otto Kasvio

01.11.2022 - 30.11.2022 | Galleria IPIOMA, IPI Kulmakuppila, Porthaninkatu 13, 00530 Helsinki

Valokuva Otto Kasviosta

Läheisyyttä voi pitää yllä jopa ajatuksin mukavin, pitkäskin etäisyydestä huolimatta. Läheisyydessä sais olla aivan kaikki ketään milläänkään tavoin hiukaankin vähemyksemästä. Grafikan tyyli on kuivaneula. Ideat ripustetuihin töihin kumpuilevat kaikenlaisesta musiikikista muihin mielikuvitusta kiihdyttäviin. Taiteeni on ollut ja toivottavasti myös onkin monenlaista unohtamatta mielikuvitustakaan. Tekotavat olkoon ettei niillä olisi mitään rajaa. Vaihtelu virkistää väitetään. – Otto Kasvio –

Galleria IPIOMAAN tuotu teoskokonaisuus sisältää akryylimaalauksia ja grafiikan vedoksia taiteellisen uransa varrelta. Monipuolista kokonaisuutta yhdistää taiteilijalle ominainen abstrakti maisemallisuus ja eläväinen, suorastaan kutkuttava muotokieli. Teoksissa esiintyy myös taiteilijalle tärkeitä aiheita, kuten kehrääviä kissoja ja viittauksia Japanin kulttuuriin.

Otto Kasvio on valmistunut kuva-artesaaniksi vuonna 2014. Hän on työskennellyt Autismisäätiön Vallilan Taidestudiolla vuodesta 2015 lähtien.

 

Julkaistu: 3.11.2022