Viisi ikkunaa - Reita Rai Färm, Eero Lahtinen, Riina Noro, Juhani Rusanen, Jyry Sirén

25.10.2023 | Matkus, Elävä Puoti & Paja, Matkuksentie 60, Kuopio | näyttely avoinna 12-17.30

Näyttelyesite, jossa Autismisäätiön logon lisäksi on kolme pientä teoskuvaa. Yhdessä teoskuvassa on maalattu merimaisema Silja Linen laivasta satamassa, toisessa on ihmismäisiä otuksia ja kolmannessa kaksi kasvokuvaa vastakkain.

Autismisäätiön taidetoimintaan osallistuvien taiteilijoiden taiteeseen, ajatuksiin ja mielenmaisemiin pääsee tutustumaan Kuopiossa 25.10.2023!

Pop-up taidenäyttelymme esittelee taidetta ja taitelijoita, ja tuo ne eri puolille Suomea.

Autismisäätiön pop-up taidekierros avaa näkymiä kohti Japanin mytologiaa, Helsingin maisemia, maailman politiikan koukeroita, taiteilijan ongelmia ja omakuvia tai yliluonnollisia otuksia.

Näyttelyssä on esillä maalauksia, keramiikkaa, taidegrafiikkaa ja digitaalisia piirroksia viideltä taiteilijalta.

Taiteilija Reita Rai Färm paikalla klo 13-15.

Koe paikan päällä kuinka nämä ja muut taideteokset heräävät eloon!

Reita Rai Färm: Ideat piirustuksiin tulevat päähän ihan itsestään ja toteutan sen mitä näen. Teosteni aiheet ovat erilaisia ihmismäisiä otuksia, jotka ovat jollain tavoin yliluonnollisia. 

Eero Lahtinen: Piirsin maailmoista kuvat, vähän myöhemmin ryhdyin maalaamaan niistä tauluja.

Riina Noro: Taiteen avulla luon semmoisen omalaatuisen ajattelukyvyn löytää asioitani tutkimalla ja tuoda esille se, mihin minut on luotu.

Juhani Rusanen: Se, että näen maailman taiteilijan näkökulmasta, mieleni avaruuden syvimmätkin mustat aukot ja omakuvat ovat auttaneet näkemään itseni uusin silmin ja valaisemaan tietäni tulevaisuuteen.

Jyry Sirén: Maalaan maisemia, kaupunkikuvia akryyliväreillä ja joskus vesiväreilläkin. Maalausteni aiheina ovat useimmiten Helsingin maisemat.

Julkaistu: 17.10.2023